Det er muligt at komme i praktik på Godhavn som pædagogstuderende. Praktikansvarlig er Stephan Ahlquist, som kan kontaktes på email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 61 63 36 87.

Praktikken foregår med base på en af Godhavns boafdelinger. Man kommer i praktik i rollen (funktionen) som pædagog. Man indgår i afdelingens almindelige virke med, og for, afdelingens elever i den særlige rolle, man har som studerende.  

Vi ønsker i god tid at komme i dialog med interesserede studerende, så forventningerne til praktikken og den studerende kan afklares med henblik på et godt og udviklende praktikforløb.

Det sker typisk ved et forbesøg, hvor vi viser Godhavn frem og præsenterer vores forventninger til den studerende. Fra Godhavn deltager afdelingslederne fra boafdelingerne, og det er herefter disse, der prøver at skabe det bedste match af studerende og boafdeling.

Undervisning, rundvisning eller empiriindsamling

Er du studerende eller ansvarlig for en gruppe studerende, så kan Godhavn kontaktes med henblik på tilbud om interviews, rundvisning eller i forbindelse med empiriindsamling. Godhavn tilbyder endvidere undervisning, oplæg m.m. til relevante uddannelsesinstitutioner og samarbejder bl.a. med UCC Metropol.