Det er muligt at komme i praktik på Godhavn som pædagogstuderende.

Praktikken foregår med base på en af Godhavns boafdelinger. Man kommer i praktik i rollen (funktionen) som pædagog, hvor man indgår i afdelingens almindelige virke med og for afdelingens børn og unge i den særlige rolle, man har som studerende.

Vi ønsker i god tid at komme i dialog med interesserede studerende, så forventningerne til praktikken og den studerende kan afklares med henblik på et godt og udviklende praktikforløb.

Det sker typisk ved et forbesøg, hvor vi viser Godhavn frem og præsenterer vores forventninger til den studerende. Her deltager afdelingslederne fra boafdelingerne, og de vil efterfølgende prøve at skabe det bedste match mellem den studerende og en boafdeling.

Hvis du ønsker at komme i praktik på Godhavn, kontakt da Godhavns HR-medarbejder Sophie Jonkers på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 40 45 82 70.

Undervisning, rundvisning eller empiriindsamling

Er du studerende eller ansvarlig for en gruppe studerende, så kan Godhavn kontaktes med henblik på tilbud om interviews, rundvisning eller i forbindelse med empiriindsamling. Godhavn tilbyder endvidere undervisning, oplæg m.m. til relevante uddannelsesinstitutioner og samarbejder bl.a. med UCC Metropol.