Godhavn betragtes som en af de førende blandt danske døgninstitutioner på området for visitation og specialiseret rådgivning i forbindelse med placering af børn og unge. Vi arbejder ud fra tre kriterier i visitationsprocessen: Grundighed, fleksibilitet og tværfaglig indsigt.

Alle relevante papirer gennemgås af Godhavns visitationsteam, som består af forstander, psykolog, skoleleder, afdelingsleder, ledende socialrådgiver samt eventuelt psykiatrisk konsulent. Vi tilsigter et fleksibelt og smidigt sagsforløb, og tilbyder en stor faglig indsigt og sammenlagt mange års erfaring på behandlingsområdet.

Godhavns visitation forholder sig ikke kun til visitation til egne pladser, men vil også komme med anbefalinger til andre døgninstitutioner og/eller anbringelsesformer herunder sparring i forhold til forståelsen af barnets behandlingsbehov.

Kommunen kan til en hver tid kontakte Godhavn ved ledende socialrådgiver Signe Storminger-Dalgaard på telefon 29 43 09 59 eller e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  med henblik på at høre nærmere om blandt andet tilbuddets karakter, målgruppematch, pladsledighed samt for generel sparring ifm. visitation.

Kender du ikke Godhavn, er du velkommen til at aftale et besøg, hvor institutionen bliver præsenteret.